Ποιοί Είμαστε

Η ομάδα LEARN Inn Ε.Κ.Π.Α. απαρτίζεται από ειδικούς επιστήμονες της Παιδαγωγικής και της Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πολλών άλλων Πανεπιστημίων της Ελλάδας και άλλων χωρών, οι οποίοι έχουμε την επιστημονική και ακαδημαϊκή ευθύνη για τον σχεδιασμό, την εφαρμογή και την παρακολούθηση  προγραμμάτων εκπαίδευσης και επιμόρφωσης , που γίνονται διά ζώσης και εξ αποστάσεως στο πλαίσιο του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Κ.Π.Α.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του LEARN Inn Ε.Κ.Π.Α. είναι ο Αναπλ. Καθηγητής του Ε.Κ.Π.Α. Μάριος Κουκουνάρας Λιάγκης.


Είμαστε ομάδα με κοινή φιλοσοφία, κοινές αρχές και κοινή παιδαγωγική προσέγγιση της μάθησης και της διδασκαλίας

Ας μιλήσουν οι αριθμοί

Προγράμματα
0 +
Εκπαιδευτές
0 +
Students
0 +
Το Έργο Μας

Είμαστε ομάδα με κοινή φιλοσοφία, κοινές αρχές και κοινή παιδαγωγική προσέγγιση της μάθησης και της διδασκαλίας.

Συνεργαζόμαστε για να είναι το έργο μας προσιτό και αποτελεσματικό!

Ανοίγουμε τις πόρτες του Πανεπιστημίου σε όλους τους ανθρώπους και σε όλες τις ηλικίες!

Προσφέρουμε τη γνώση του μέλλοντος σήμερα, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και με την εγκυρότητα του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου της χώρας!

Παρέχουμε την εμπειρία της μάθησης προσφέροντας εκπαίδευση υψηλού επιστημονικού επιπέδου με τους πιο έμπειρους ειδικούς κάθε πεδίου!

Δημιουργούμε και προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και καινοτόμα προγράμματα:

E-learning προγράμματα συμπληρωματικής εκπαίδευσης, κατάρτισης και επιμόρφωσης σε ενήλικες, στο πλαίσιο του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με χορήγηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης και απονομή βαθμών ECVET (European Credit System for Vocational Education and Training) μέσω της χορήγησης του Συμπληρώματος Πιστοποιητικού Europass.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα για σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την επιστημονική υπογραφή του προσωπικού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και των συνεργατών του, στα οποία οι μαθητές και μαθήτριες οικοδομούν βιωματικά και διαδραστικά τη γνώση.

Ο σκοπός μας

Σκοπός είναι η προώθηση της εφαρμοσμένης παιδαγωγικής, της εκπαιδευτικής καινοτομίας και της ουσιαστικής και σε βάθος κατάρτισης και εκπαίδευσης τόσο των ενηλίκων στα E-learning και δια ζώσης εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Κ.Π.Α. όσο και των μαθητών και μαθητριών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που συμμετέχουν στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Ε.Κ.Π.Α. στους χώρους του Πανεπιστημίου ή στη σχολική μονάδα.

Οι στόχοι μας

Οι στόχοι μας εκκινούν από τις αρχές μας και αποτελούν τους δείκτες του έργου μας.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Μάριος Κουκουνάρας Λιάγκης

Επιστημονικός Υπεύθυνος

Είμαι Επίκουρος Καθηγητής στη Θεολογική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. Σπούδασα Θεολογία (BA, MA, PhD) και Ελλ. Φιλολογία (BA). Διδάσκω από το 2013 Παιδαγωγική και Διδακτική σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Ε.Κ.Π.Α. Δίδαξα 10 χρόνια στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και εργάστηκα στον τύπο και το ραδιόφωνο. Ερεύνησα την εφαρμογή των Θεατροπαιδαγωγικών Προγραμμάτων στο ελληνικό σχολείο κι έχω σχεδιάσει και εφαρμόσει εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες σε συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, που στηρίζονται στη βιωματική μάθηση και τη διάδραση. Έχω παρουσιάσει τις έρευνές του σε έγκριτα διεθνή συνέδρια και περιοδικά. Συνεργάζομαι με το Institute of Education του UCL. Έχω κυκλοφορήσει πέντε βιβλία για την Εκπαίδευση.

«Η εκπαίδευση είναι εμπειρία δράσης και για αυτό ενέχει πάντα την αλλαγή του έσω και έξω κόσμου κάθε ανθρώπου. Για αυτό μας δίνει τη δυνατότητα στο παρόν να γευόμαστε το μέλλον»

Ηρώ Ποταμούση

Ηρώ Ποταμούση
Υπεύθυνη γενικής διαχείρισης

Είμαι Κοινωνιολόγος και έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Θέατρο στην Εκπαίδευση στο University of Warwick της Μ. Βρετανίας, όπου ασχολήθηκα ερευνητικά…

Δήμητρα Στασινοπούλου
Υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών…